Eufy robotstofzuiger

Eufy robotstofzuigers behoren tegenwoordig tot de populairste merken. In dit artikel vertellen we meer over dit merk en de productenlijn die ze hebben. Ook kom jij erachter wat de voordelen en kenmerken zijn van de Eufy producten. 

Eufy robotstofzuiger kenmerken

Met veel handige functies is een Eufy robotstofzuiger de perfecte dagelijkse hulp voor in huis. De robotstofzuiger stofzuigt verschillende soorten harde vloeren en verhoogt automatisch de zuigkracht op tapijten.

Bekijk hier de bestverkochte Eufy robotstofzuigers op Coolblue

Eufy robotstofzuiger

Eufy robotstofzuigers voor verschillende harde vloeren en tapijten

Eufy robotstofzuigers kunnen worden gebruikt op verschillende soorten harde vloeren, zoals laminaat, parket, PVC of tegels. Het is ook geschikt voor het reinigen van tapijten, omdat het automatisch de zuigkracht op tapijten verhoogt.

Een robotstofzuiger voor hoeken in huis 

Aan beide zijden van Eufy robotstofzuigers is één zijborstel gemonteerd. Hiermee veegt de robotstofzuiger stof en vuil uit de hoeken van je huis. Zo kunnen ook randen zeer grondig worden gereinigd.

Ook onder meubels stofzuigen

Eufy robotstofzuigers hebben een geringe hoogte. Daarom past de robotstofzuiger gemakkelijk onder lage meubels, waardoor je ruimtes kunt schoonmaken die je met een normale stofzuiger nauwelijks kunt bereiken. Bijvoorbeeld onder je bed of bank.

Eufy detecteert zelfstandig trappen

Als de Eufy robotstofzuiger dichtbij een trap of een andere obstakel komt, reageren de ingebouwde anti-valsensoren onmiddellijk. In dit geval verandert de robotstofzuiger van rijrichting zodat hij niet valt. Daarom kan jij de robot zonder aarzelen in de buurt van trappen bedienen.

Eufy robotstofzuiger – Veel voordelen

Eufy robotstofzuigers zijn uitgerust met een bijzonder krachtige zuigmotor met een zuigkracht van 1.500 Pa. Hierdoor kan de robotstofzuiger zeer grondig stof, vuil en haren opzuigen. Het vuil wordt vervolgens getransporteerd naar de grote stofbak die je eenvoudig kan legen. 

Populairste Eufy robotstofzuigers

De volgende Eufy robotstofzuigers behoren tot de populairste modellen:

  • Eufy robotstofzuiger robovac 35c > dit is het populairste model Eufy wat verkrijgbaar is. 
  • Eufy robovac g10 hybrid – robotstofzuiger met dweilfunctie > dit model kan niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Een combinatie die jouw hele huis schoonmaakt 
  • Eufy robotstofzuiger robovac 15c > Een iets kleiner model wat ideaal past in kleinere kamers 
  • Eufy robotstofzuiger robovac 11s > Bevat de populaire BoostIQ ™ -technologie
  • Anker Eufy r5000 robotstofzuiger > Sterke zuigkracht 

Nog meer zuigkracht op tapijten

Enkele modellen Eufy robotstofzuigers werken met de bekende BoostIQTM technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de robotstofzuiger binnen 1,5 seconde na het rijden op een tapijt automatisch de zuigkracht verhoogt. Daarom wordt de robot ten zeerste aanbevolen voor tapijten met een korte en middelhoge pool.

robotstofzuiger eufy

Automatisch gebruik dankzij planning

Je hebt de mogelijkheid om een ​​automatische reinigingstijd in te stellen voor de Eufy robotstofzuigers. Op dat moment begint de robot automatisch met reinigen en keert daarna betrouwbaar terug naar het laadstation.

Aanzienlijk stiller dan een normale stofzuiger

Ook tijdens gebruik is de Eufy robotstofzuiger erg stil. Met slechts 55 dB is hij beduidend stiller dan een normale stofzuiger. Je kunt in dezelfde kamer zijn als de robotstofzuiger zonder er door gestoord te worden.

Automatisch opladen na elk gebruik

Zodra de Eufy robotstofzuiger een bijna lege batterij detecteert, keert hij terug naar zijn oplaadstation. Daar laadt de robot zichzelf op om klaar te zijn voor het volgende reinigingsproces. Dit gaat geheel automatisch. 

Eufy Robotstofzuiger kopen

Als jij een Eufy robotstofzuiger wil kopen, raden we aan deze te bestellen op een van de volgende shops:

Vragen over robotstofzuigers?Mocht je nog vragen hebben over Eufy robotstofzuigers kan je altijd mailen naar info@robotstofzuigerblog.nl. Ook voor algemene vragen kan je ons berichten. In onze andere blogs kan je waarschijnlijk al veel antwoorden vinden op jouw vragen.