Robotstofzuiger Lidl 

In deze review lees jij alles over de goedkope robotstofzuiger van de Lidl. Dit is zeker een aanrader want stofzuigen blijft toch iets wat niet altijd even leuk is. We hebben het steeds drukker en schoonmaken past niet altijd in het schema. Een robotstofzuiger maakt met minimale inspanning de hele vloer schoon. Je zet hem aan en hij gaat zijn eigen gang.

Na de elektrische step, E-bike en de goedkope smart tv, waagt Lidl zich nu ook aan de robotstofzuiger. We reviewen deze uitgebreid in dit blog op basis van onze eigen ervaringen. Wil je alvast de Lidl robotstofzuiger inzien, check hem dan hier

lidl robotstofzuiger

Robotstofzuiger van de Lidl – Programma’s 

Lidl silvercrest Robotstofzuiger

Als de Lidl robotstofzuiger is opgeladen, kan deze een uur lang stofzuigen. Deze is te gebruiken op diverse ondergronden die maximaal 1 centimeter hoog zijn. Denk aan tapijten en diverse harde ondergronden. 

Je kan kiezen uit vijf verschillende programma’s om te reinigen. Zo is de vloer schoner dan die ooit is geweest. De stofzuiger beschikt over 5 modi. 
Auto – reiniging in banen die evenwijdig zijn met een overlapping van 60 procent. 
Spot – reiniging in spiraalvorm. De zuigkracht is maximaal.
Hoeken – de plinten worden netjes gereinigd. 
Max – Volledige zuigkracht. Maximale reiniging. 
Classic – Willekeurige modus wordt ingeschakeld. 

Kortom, de Lidl robotstofzuiger heeft diverse programma’s, op basis van wat er nodig is in jouw huis. 

Features
Naam: Silvercrest Lidl Robotstofzuiger
Richtprijs: 180 Euro
Te koop: Lidl webshop 

Bestuurbaar via een app + afstandsbediening   

Ander tof voordeel aan de Lidl robotstofzuiger is dat deze op verschillende manieren kan worden bestuurd. Namelijk middels een app op de telefoon of via een afstandsbediening. Via de app kan je bijvoorbeeld instellen op welke dag en op welk tijdstip de robotstofzuiger zijn ronde gaat doen. 

Aantal decibel?

De robotstofzuiger van Lidl maakt een geluid van 70 Db. Dit komt overeen met een gemiddelde stofzuiger. 

Review – Beoordelingen Lidl stofzuiger

Hoe zijn de online beoordelingen van de robotstofzuiger van Lidl? Die zijn goed. De meeste mensen reviewen dit product met 4 of 5 sterren. 

Onze ervaringen

Op basis van onze eigen ervaringen, vinden wij dat de Lidl robotstofzuiger zijn weg door de kamer(s) goed weet te vinden. Obstakels passeert die eenvoudig. Let er wel op dat jij geen losse spulletjes laat slingeren op de grond. De robotstofzuiger heeft meer moeite met snoeren die losliggen. Ook kleden met opgekrulde randen zijn lastiger voor dit apparaat. Voorderest werkt de Lidl robotstofzuiger perfect. 

Het is de eerste 2 a 3 keer even de ruimte verkennen. Je ziet dit echt dat het apparaat de ruimte aan het leren kennen is. Vanaf de 4e keer zie je dat het een vaste routine aan het worden is. Mocht je meubels gaan verplaatsen in de tussentijd zie je dat de stofzuigerrobot van Lidl dit niet verwacht. Dan gaat hij weer langzaam in de verkennings modus. Onze ervaringen met de Lidl robotstofzuiger zijn overwegend positief. 

robotstofzuiger lidl

Virtual wall

Leuke add on bij de goedkope robotstofzuiger van Lidl is de Virtual wall. Dit is een soort van kastje waarin 2 AA batterijen passen. Dit kastje zendt een lasersignaal uit. Zo kan je de ruimte begrenzen en aangeven waar de stofzuiger, zuigen moet. Het kastje kan je zetten op de vloer. Bijvoorbeeld tegen een deurpost of plint. De robotstofzuiger van Lidl zou dan niet bij de laserstraal moeten kunnen komen. 

De virtual wand laserstraal werkt over een lengte van Maximaal 3 meter. De begrenzing is dus beperkt. Middels een schakelaar zet je de virtuele wand aan en uit. 

Lidl robotstofzuiger kopen

Wil je de robotstofzuiger van de week nog in jouw huis aan de slag zien / ervaren? Bekijk dan hier de Lidl Robotstofzuigers. Voor vragen over robotstofzuigers in het algemeen, deze review, specifieke features of producten kan je altijd mailen naar info@robotstofzuiger-info.nl