Medion Robotstofzuiger

Medion komt uit Duitsland en richt zich veelal op elektronica zoals robotstofzuigers. Op deze pagina informeren we jou onder andere over wat de beste medion robotstofzuiger is en wat de verschillen zijn tussen de modellen. Ook kom je erachter waar dit merk zich in onderscheidt. 

Beste keuze Medion Robostofzuiger

Op dit moment heeft Medion drie robotstofzuigers. Een robotstofzuiger heeft ook een dweilfunctie. 

  • Laagste prijs: Medion MD19100. Voor 119 euro heb je een prima robotstofzuiger in huis. 
  • Bekendste product: Medion MD 119511. Voor 40 euro meer dan de MD19100 zijn de specificaties een stuk beter. 
  • Hogere klasse: Medion MD19601. Voor 199 euro zijn de specificaties iets beter dan bij de 119511. 

De 3 robots verschillen in functionaliteiten en prijs. Onze favoriet is de Medion Robotstofzuiger MD119511. Deze heeft de beste functionaliteiten voor de prijs van het product.

Bij medion heb je ook keuze uit robotstofzuigers die werken met schoonmaakroutines. Je hebt de keuze uit een systematische of willekeurige routine.  Wij adviseren om te kiezen voor een systematische schoonmaakroutine. Zo weet je zeker dat de stofzuiger alles stofzuigt. 

medion robotstofzuiger

Medion MG19100

De Medion MD19100 robotstofzuiger valt in de categorie “laaggeprijsd”. Ook als we deze vergelijken met andere robotstofzuigers voor deze prijs is het een van de beste keuzes.  

Medion MD19601

Deze Medion MD1901 is een robotstofzuiger die naast stofzuiger ook een dweilfunctie bevat. Onze voorkeur gaat uit naar een aparte dweilrobot en aparte robotstofzuiger. De robotstofzuigers halen een soort van doekje over jouw vloer. Een dweilrobot is volledig gespecialiseerd in het dweilen van vloeren. De kwaliteit van deze producten ligt veelal hoger. 

Voordelen Medion Robotstofzuiger 

De grootste verschillen in Medion robotstofzuigers zitten in de werking en mogelijke functies. Bedenk voor jezelf wat jij zoekt in een robotstofzuiger. 

  • Lage prijs? Als een lage prijs voor jouw belangrijk is kan je kiezen uit een van de goedkopere producten. Medion op zich is niet het duurste merk als je een robotstofzuiger wil aanschaffen. De 3 modellen zijn allemaal onder de 200 euro en het goedkoopste model 119 euro. 
  • Inclusief dweilen. Als jij het belangrijk vind dat de robotstofzuiger ook kan dweilen, kan je kiezen voor een product die deze functionaliteit bevat. 
  • Geluidsstil. Is het belangrijk dat het product stil is? Let dan op het aantal decibel wat een robotstofzuiger maakt. Hoe lager het aantal decibel hoe rustiger. 
  • Lage modellen. Wil je dat de robotstofzuiger onder jouw meubels zoals kasten en tafels door kan? Kies dan voor een laag model. 

Medion Robotstofzuigers worden doorontwikkeld. Er worden continu nieuwe functies toegevoegd aan de nieuwe modellen. Momenteel zijn ze bezig met een robotstofzuiger met intelligente lasernavigatie. Qua werking en zuigkracht is de Medion Robotstofzuiger goed. Qua slimme functies valt het mee in vergelijking met wat er op dit moment mogelijk is. Daarentegen doet de robotstofzuiger wat er wordt verwacht van dit product. De vloeren in jouw huis schoon maken. 

Specificaties Medion Robotstofzuigers

Bekijk hieronder de verschillen in specificaties tussen de Medion Robotstofzuigers

Medion MD19100
Hoogte: 9 cm
Geluidsniveau: 63 dB
Schoonmaakroute: Willekeurig
Platform: Geen
€ 119,-

Medion MD 119511
Hoogte: 8 cm
Geluidsniveau: 72 dB
Schoonmaakroute: Systematisch
Platform: Geen
€ 159,-

Medion MD19601
Hoogte: 8 cm
Geluidsniveau: 65 dB
Schoonmaakroute: Systematisch
Platform: Amazon Alexa
€ 199,-

robotstofzuiger medion

Medion robotstofzuiger kopen

Een Medion robotstofzuiger kopen raden we aan te doen bij een van de volgende webshops:

Als je nog vragen hebt over een van de Medion Robotstofzuigers kan je altijd mailen naar info@robotstofzuiger-info.nl. Ook voor andere vragen over deze producten kan je ons berichten.