Philips robotstofzuiger

Philips verkoopt tegenwoordig ook robotstofzuigers van hoge kwaliteit. Deze zijn te vinden op de eigen site en bij wederverkopers. In dit blog lees je meer over de robotstofzuigers van Philips die momenteel te koop zijn. Ook informeren we je over de webshops waar je terecht kan. 

Welke Philips robotstofzuiger staan te koop?

Er zijn twee populaire modellen robotstofzuigers van Philips die te koop staan. Deze zitten allebei in de SmartPro serie. Deze serie kan verbonden worden middels een app op de smartphone. Zo kan je de robotstofzuigers onder andere met een app besturen. Een afstandsbediening is ook meegeleverd bij de Philips robotstofzuiger als je dat handiger vind. 

philips robotstofzuiger

Slimme functies Philips robotstofzuiger

Deze robotstofzuigers van Philips hebben enkele slimme functies. Zo navigeren ze op een slimme manier. Ze doen dit via een systematische wijze. Dit houdt in dat de robot zelf bepaald wat de meest efficiënte manier is om te navigeren. 

Ook zijn de Philips robotstofzuigers voorzien van sensoren en slimme chips. Van een meter die versnellingen laat zien tot een gyroscoop en nog enkele features. Met behulp van deze sensoren kan de robot een scan van de omgeving maken. Zo kan deze efficiënt door de ruimte navigeren. 

Philips robotstofzuiger kopen

De volgende 2 modellen zijn de populairste modellen Philips robotstofzuigers:

Philips robotstofzuiger SmartPro Active FC8820/01

De Philips SmartPro Active FC8820/01 is de meest recent ontwikkelde robotstofzuiger van het merk. De zuigkracht van dit model is perfect. Zuigkracht is een belangrijk onderdeel omdat het zo’n groot effect heeft op hoe schoon oppervlakken worden achter gelaten. Ook werkt het apparaat uitstekend. Mensen scoren het apparaat hoog in de online reviews die ze achter laten. Het apparaat kan worden bedient via een app, via de knoppen op de stofzuiger of via een afstandsbediening. 

robotstofzuiger philips

Philips robotstofzuiger SmartPro Compact FC8715/01

De Philips robotstofzuiger Smart Pro Compact FC8715/01 is erg compact. Dit staat natuurlijk al in de naam maar het apparaat maakt dit echt waar. Wist je dat dit apparaat slechts 6 cm hoog is. Het andere model van Philips is 8 cm hoog, een groot verschil. Hierdoor kan de robotstofzuiger makkelijk onder meubels door zoals kasten, tafels en lage stukken. 

Meer weten?

Voor vragen over robotstofzuigers van Philips of andere merken kan je altijd mailen naar info@robotstofzuigerblog.nl. Ook voor hulp met installatie of advies helpen we jou graag. Groet, team robotstofzuigerblog.